Forside arrow Hvem er vi?
 
 
 
Hvem er vi?

 

Dorthe Borgkvist: Ejer af Klinik Syn og Indlæring. Programplanlægger og kontrolopfølger samt klinisk forsker i neurologi, sprog, syn og årsagsbehandling til læringsbesvær. Foredragsholder og underviser indenfor området. Træneruddannet i dgi som motorik og gymnastiklærer. Dorthe Borgkvist CV     Litteraturliste

Her er mit tværfaglige team. Det er det stærkeste, mest veluddannede og erfarne, jeg har haft, siden jeg startede i 1992.

Må jeg præsentere:

 

Ulla Nikolajsen er uddannet i dansk på universitetet og har desuden en uddannelse som akupunktør. Ulla har mange års erfaring med undervisning af forskellige målgrupper, bl.a. unge ordblinde, som hun stadig underviser om formiddage. Ulla er her hver eftermiddag fra 13-17 og lørdage efter behov.  

 

Ole Borgkvist, samhørelseskonsulent og tekniskeansvarlig samt alt det praktiske.

 Derudover har vi hjælp til kontor/regnskab og rengøring.

Jeg er glad for at have et team, der gerne vil hjælpe vore mange klienter, så flest muligt nu kan få tid om eftermiddagen og om fredagen. Vi har erfaret, at krisen bl.a. betyder, at det er blevet sværere at få fri fra arbejde og det har gjort, at de sene eftermiddagstider og lørdage er populære. Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe alle så godt som muligt. Klinikken har over 20 års erfaring med succesfuld behandling af koncentrations- og læringsbesvær samt forskellige synsubalancer. Hvert år betjener klinikken ca. 300 børn og voksne.

 Tak til forhenværende konsulenter:

Karin Friis, Thorvald Valle Jensen, Bettina Bjerg Iversen, Ulla Holm Nielsen.  

IMGP0936_NY.jpg

 

 © 2020 Syn & Indlæring
Webzoo - Joomla design