Forside arrow Klient beretninger arrow Sendt fra Nannas mor
 
 
 
Sendt fra Nannas mor

Nannas forløb hos Dorthe Borgkvist.

Nanna havde utroligt svært ved at læse og stave. Hun byttede om på flere bogstaver f.eks. b og d, e og a, h og k osv. Hun læste ofte små ord baglæns, glemte hvor hun var i teksten og sprang tit ord, ja nogle gange hele linier over, når hun læste. Hun havde også svært ved at bevare koncentrationen i længere tid.

Det var efterhånden utrolig svært at få Nanna til at lave lektier overhovedet. I skolen havde hun også svært ved at følge de andre elever, og blev efter en læseprøve i august tilbudt at starte på skolens læseklinik i november.

Vi tager også kontakt med en optiker, fordi Nanna siger, at bogstaverne ”hopper” for hende, når hun skal læse. Han gør os opmærksom på, at hun har samsynsproblemer og henviser os til Dorthes klinik.

 Hos Dorthe får vi en masse øvelser, som vi skal lave derhjemme. Det er meget sjovt og spændende, og hele tiden er der noget nyt, der skal findes ud af og trænes. Til tider er det også lidt hårdt, da det er hver dag, man skal igennem programmet ud over de normale lektier fra skolen og andre fritidsinteresser.

 Efter et par måneder kan vi for alvor mærke en fremgang med Nannas læsning, og hun har også meget mere mod på at lave sine lektier. I stavning rykker hun også fremad. Da hun starter på skolens læseklinik i november, er de utrolig overraskede over hendes store fremskridt og meget interesserede i Dorthes arbejde.

Nanna er nu så langt, at vi er færdige med træningen hos Dorthe. Det har været utroligt hyggeligt og meget afslappet at komme i klinikken. Dorthe har et rigtig godt tag på børn og forstår at lege øvelserne ind, så det bliver en positiv og sjov oplevelse at skulle lave dem, og så er hun god til at ”rose”, så børnene oplever, at der er noget, de er rigtig gode til.

En stor og varm tak til dig, Dorthe. 

Mange hilsner fra Nannas mor.

 © 2020 Syn & Indlæring
Webzoo - Joomla design